|
Odpowiedzi na wątek:
| Silver |
Data wysłania : dnia 21.03.2007 |
| Racja! Dlatego ja swego czasu wycofalem sie z aktywnego udzialu w serwisie (cofnalem swoje zdjecia i zaprzestalem zagladania w ogole). Na moje prosby zeby usunąć moje konto, nie uzyskałem nigdy odpowiedzi. To też nie było fair. Cóż, dziś ostrożnie wracam. Mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy. |
| Tom Wolczyk |
Data wysłania : dnia 19.03.2007 |
| zaczynam powoli przychylac sie do pomyslu Jarka no 1.( po wyjasnieniach) takie opcje sa prawie wszedzie tz. telefony itp. choc z drugiej strony wole wiedziec co o moich zdjeciach pisza, brakuje mi jebszy;]] |
| eco |
Data wysłania : dnia 18.03.2007 |
| Kuba przestan palić to świnstwo przecież widzę ze ci szkodzi |
| pastwisko |
powiem szczerze że czułbym sie z lekka dziwnie gdybym pisał komentarze i w sumie nie był pewien czy adresat je czyta, a raczej czy je widzi :)
teoretycznie możliwa byłaby sytuacja, w której każdy zablokowałby moje komentarze, i widziałbym je tylko ja... o boze... |
| loki_p |
| Ignoruje ten watek :) |
| jarek_gazik |
| Chyba mnie nie zrozumieliście. Mnie chodzi o to, żebym JA nie widział wpisów zrobionych przez jakiegoś usera, a nie żeby on nie mógł ich robić. Niech sobie pisze, tylko, żebym ja tego nie widział. Inni niech sobie to czytają. Broń mnie Panie Boże przed zabranianiem komuś twórczości fotograficznej czy literackiej jeśli nie kłóci się z regułami serwisu. |
| roksana |
| Trzeba było Jarek zostać Donem, "ojcem chrzestnym", wtedy powiedziałbyś tylko: Nie chcę tego sukinsyna już nigdy widzieć :) Jeszcze niedawno odchodziłeś w proteście przeciw usunięciu Miłki, walczyłeś o wolność słowa, a wystarczy że Ci ktoś narobił troche pod Twoją fotką i już chcesz wydawać zezwolenia na krytykę? |
| eco |
| iu moze Ty Jarek bedziesz oceniał czy ktos ma dostateczną ilość wiedzy czy tez nie ... fantastyczny pomysł, nic tylko przyklasnąć |
| eco |
| a ty co chcesz cenzurę wprowadzić????? ludzie to już zaczyn się robić śmieszne |
| jarek_gazik |
| Szymon, jeśli choć tak jak pisałeś punkt 1 z mojej propozycji da się wprowadzić w życie to ułatwiłoby to życie w kilku specyficznych przypadkach, a nie zablokowało działalności serwisu. Po prostu "przepadające za sobą" pary nie widziałyby swoich komentarzy i tyle. |
| Szymon Kosydor |
| System zgłaszania obraźliwych komentarzy działa częściowo, tzn zgłoszenia są zapisywane w bazie i "nie uciekają" ale nie zawsze mam czas, żeby wszystko przeglądać, a jeszcze tego nie udostępniłem moderatorom. Wniosek jest taki, że wszystkie zgłoszenia będą "obsłużone", ale nie chcę obiecywać żadnych terminów, proszę o cierpliwość. |
| pastwisko |
| studioz, opcja usuwania wulgarnych czy obraźliwych komów wchodzi w zakres obowiązków moderatorów, problem w tym ze nie jest to praca na etacie, i nie zawsze którys z nich jest na moonie, w związku z czym takie komy uciekają ich uwadze, to samo tyczy się komów w których ktoś pprosi o usunięcie tychże; teraz jest nowy system - zgłaszanie o moderacji, nie wiem czy on działa już, ale wydaje mi się bardzo dobry z załozenia. tak więc jesli jakiś kom uwazasz za obrazliwy lub wulgarny poprostu zgłaszasz go do moderacji i już; moze niech szymon napisze czy ten sys działa czy nie.. |
| studiozz |
| Blisko rok temu pod moim pierwszym foto na moonie ktoś proponował mi zmianę portalu a dziś się wypowiada na temat filozofi komentarza . Są granice , niestety przez podobne komentarze odeszło już lilku znakomitych użytkowników.Ktoś inny napisał na miejsce pod foto , że jest posrane.Ten kom. jest nadal .Jak nie ignorować....... to podobne komy powinny być usuwane.Proszę nie liczyć , że cokolwiek więcej dopiszę w tym wątku nie mogę bo mi to szkodzi. |
| studiozz |
| Bardzo mądry pomysł.Wystarczy mi by chociaż można 1 do 3 użytkowników / mam już wybranych /.Blokada działa przecież tylko dla blokującego nie można zablokować wszystkich.Już się niektórzy boją blokowana.NAGRODE za " lek" na niechęć do czytania kpin i obraźliwych żartów pod moim foto ........................... przygotuję dla Ciebie Jarku. |
| pastwisko |
Data wysłania : dnia 17.03.2007 |
| pozatym to godzi w główną ideę forum - komentowanie zdjęć :) |
| pastwisko |
| to ze ktoś ma cieńkie foty nie znaczy ze cieńko komentuje, pozatym jak nie pasuje ci czyjeś komentowanie to nie zwracaj na nie uwagi, jeśli uwazasz ze jest nic nie warte, to co za róznica czy bedzie czy nie.. |
| natalis.ddm |
moze jarku masz i racje ze niektore komy moga byc ze tak powiem denerwujace...ale ja np nauczylam sie czyje komentarze sa wartosciowe i czegos mnie naucza...a reszte czytam bo i laik ma prawo glosu mz
PS ja tez sie nie znam i komentuje...kiedys okaze sie ze juz nie bede mogla bo wszyscy mnie zabokuja;/ |
| Radek S |
| Czasem faktycznie nie chce się czytać niektórych bzdurnych komentarzy (o moich pewno wiele osób też tak myśli:):) moze umożliwić ignorowanie max 3 użytkowników, spokojniej będzie, bez nerwów;) hehe. Pozdrawiam |
| Szymon Kosydor |
1. do przemyślenia jak będzie normalnie funkcjonował serwis
2. byćmoże, ale mniej prawdopodobne niż 1
3. dla mnie nie do przyjęcia kompletnie ( znajdzie się taki, który wszystkich poblokuje i ... ) |
|
|