Treść : Wiem,że to jest forum fotograficzne. jednak, dla poprawienia czasami wijowniczej atmosfery wpdalem na pomysł prz okazji fotek miesiąca zrobić jakieś "zlote usta". Trafiają się czasami rewelacujne komentarze. Nie chodzi o jakieś długie monologi, ale trafne wiążące stwierdzenia. Pomyślałem o tym jak pod jedną z fot przeczytałem komentarz bodajrze SMT : " fajna modelka, ale taka niewykorzystana". Czyli pod zdjęciami miesiąca. Fotka i najtrafniejszy komentarz. Pozdrawiam. Piotr. ;-)
A czy myślisz, że coś takiego nie podgrzeje jeszcze bardziej wojowniczej atmosfery ? wydaje mi się że może to być następny powód o zadziornych i zaczepnych komentarzy, oczywiście nie musi to być regułą, ale ostry i cięty język najczęściej prowadzi właśnie do takich uwag ( mówię generalnie a nie do tego co zaproponowałeś ).
Możecie założyć wątek w dziale off-topic i tam zbierać "perełki", jak się trochę nazbiera to można pomyśleć o jakimś "udekorowaniu tego" i znaleźć jakieś bardziej oficjalne miejsce dla tego, ale tak zaraz żeby na głównej ... nie bardzo mi się podoba, wydaje mi się, że jednak może to prowadzić do konfliktów, których przecież nie chcemy :-), prawda ?
Nie wydaje mi się to potrzebne, podtrzymuję opinię eco, chociaż sam raczej zawsze przed skomentowaniem staram się przyczytac większość już napisanych komentarzy. Mam jednak wrażenie, że niektórzy zaczną się skupiać nad pisaniem sztucznych komentarzy na siłę z kolei drudzy będą oceniać formę może słownictwo a jeszcze inni konstruktywność komentarza. Jeśli jednak coś takiego powstanie to będę co miesiąc nominować Jebszę... ;-D Pozdarwiam
Jestem jak najbardziej za:) Pomysł całkiem niezły-pozostaje kwestia jakiegoś sensownego rozwiązania technicznego: myślę, że profan ma rację z tym rotacyjnym okienkiem. I nie wiem czy to miałoby sens, ale można byłoby zrobić taki mały konkursik na komentarz miesiąca...:)
To można nawet robić na bieżąco i bez konkursu. Tak tylko otworzyć rubrykę. Nie czytasz wszystkiego , tylko po drodze. Gdzieś na dole na stronie głównej rubryczka "Złote usta". Nawet to może być rotacyjnie, czyli powiedzmy ostatnich 20. Jak ktos coś dopisze to pierwsze znika itd.Pozdrawiam.Piotr
myślę, ze coraz trudniej zobaczyć wszystkie zdjecia, a jeśli do tego doszłoby czytanie wszystkiego, często nawet nie na temat to ja osobiscie wysiadam :))))