Treść : WITAM.
Mam do sprzedania dwa szkielka Canona.
- 50mm 1.8 mkII
- 18-200mm 3.5-5.6 IS
oba szkielka w bardzo dobrym stanie. 50tke posiadam pare miesiecy. zakupiona od jednego z uzytkownikow portalu obiektywni.pl. uzyta doslownie kilka razy. nie posiadam do niej zadnych filtrow. 18-200 posiadam od poczatku mojej "kariery" to jest, no juz ponad rok ;-) jest to mocne szkielko, solidnej konstrukcji. ja raczej dbam o sprzet, wiec i ten obiektyw jest w super stanie. nie ma rys, brudu... poprostu jak z poleczki w sklepie. 18-200 uzywane od poczatku z filtrami UV i potem polar.
do 18-200 dorzucam UV. moge sprzedac z polarem Marumi.
ZAinteresowanych zapraszam na priv. znaczy sie email... nie podaje numeru telefonu, poniewaz czasami poprostu nie moge odebrac.
oj.. ciezko... nie ma juz takich na rynku... mozesz kupic 60D ale to jest plastik napakowany elektronika... lub 7D, ktorego cena jest nieadekwatna do mozliwosci... cene jaka zakrzycze z obiektywem 18-200 pewnie wysmiejesz ;-) i sie zniechecisz... lepiej zainwestuj w dobre szkielko i zostan przy swojej puszce ;-)
www.youtube.com polecam ten filmik....
informuje (tak na wszelki wypadek, bo pewnie i tak nikt nie jest zainteresowany), ze 50mm mkII 1.8 poszedl do ludzi.
ale
18-200 ciagle aktualne...
korpa1@wp.pl pozdrawiam.
ponawiam ogloszenie... moze ceny zacheca...??
-18-200mm 1100pln filtr UV za darmoche. na allegro najtansza uzywka kilkuletnia 1200-1300
-50mm 1.8 250pln.
-filtr polaryzacyjny marumi 72mm 200pln. tylko z 18-200 lub jak juz sprzedam szklo bez tego filterka...
pozdrawiam...