Ostatnio dodane zdjęcia
zdjęcie Rusałka zdjęcie zdjęcie
zdjęcie z szuflady chaber na to:
Nikkor 180mm/2,8
zdjęcie Upadek profan na to:
Człek z reguły nabiera rozumu postfactum, ale i tak komuś Tamrona poleciłem ...
zdjęcie OMG Legal na to:
dobre
Ostatnie komentarze

Forum

Forum  Off topic  Ogólne dyskusje nie na temat  

Maly zlot w Londynie

Jakub Malicki Data wysłania : dnia 08.02.2010
Czytany : 228 razy
Treść :
Achaj a co z waszymi "gniotami" na zlotach, sie pytam ?????? To bylo nasze spotkanie i mamy takie samo prawo wystawic fotki z tego spotkania jak wy. Jesli nie to jest to dyskryminacja. Spotkalo sie paru pasjonatow i chcielismy pokazac tak jak na zlotach sie to odbywa nasze spotkanie. Nieladnie
P.s. Zglaszam oficjalnie o przywrocenie zdjec i potraktowanie ich jako zdjecia z mini zlotu
Odpowiedzi na wątek:
Lucjan Rutkowski Data wysłania : dnia 10.02.2010
myślę, że Szymon by wstawił do zlotów kolejną zakładkę, choć tamte spotkania i zloty były wcześniej ogłoszonie na forum :) i każdy mógł na takie spotkanie wpaść

pozdostaje wiec napisać do Szymona i uzbroić się w cierpliwość
2Fast Data wysłania : dnia 10.02.2010
a moze by tak stworzyc zakladke gdzie mozna by publikowac fotki userow z tego typu spotkan.. tak z umiarem po 2-3 Takie spotkania to swietna sprawa Gdyby tak podlansowac odpowiednie wzorce.. :)
Michał Garbala Data wysłania : dnia 09.02.2010
"bo tu nie był ot taki zwykły pstryk przy piwku tylko raczej przemyślany kadr..."

achaj - przecież to napisałem :P
achaj Data wysłania : dnia 09.02.2010
czemu.. bo tu był pomysl na zdjęcie.. czy tego nie dostrzegasz?
Michał Garbala Data wysłania : dnia 09.02.2010
jeszcze tylko przypomnę jedno zdjęcie z tego mini zlotu foto.moon.pl

i czemu nie zostało wymoderowane?? bo tu nie był ot taki zwykły pstryk przy piwku tylko raczej przemyślany kadr...

pozdrawiam :)
achaj Data wysłania : dnia 09.02.2010
prorok czy cóś ;)
storm Data wysłania : dnia 09.02.2010
Może nie ma się co obrażać, tylko poprosić Szymona o wrzucenie zdjęć pod Zlotami?
Goran Data wysłania : dnia 09.02.2010
Kuba.. a nie mówiłem ;)
Michał Garbala Data wysłania : dnia 08.02.2010
za achajem
achaj Data wysłania : dnia 08.02.2010
czy nasze zdjęcia pokazały sie na ogólnodostępnym "kanale" ?? nie odwazyłbym się ich pokazać inaczej.. ty i medyńec zrobiliście to.. pokazaliście masakre i moderator wreszcie obudzil sie ze snu zimowego..

a jeśli nie ma szansy na pokazanie tych zdjęc w galerii zloty.. a osobiście nie sądze aby tak sie musialo stać( odbyłem kilka ... kilkanascie spotkań "moonowych" i nie widzę potrzeby tworzenia galerii z "nieoficjalnego spotkania, zlotu"

Kuba te zdjęcia były tragiczne.. do bólu..

rzuć tu linkiem do imaga lub picasa.. wrzuć tam fotki.. to bedzie chcial zobaczyć.. podziwiac wasze wdzieki.. ten popatrzy.. wy sie spełnicie.. a ludzie zaspokoją swoją ciekawość. proste prawda?