|
Odpowiedzi na wątek:
| jovi |
Data wysłania : dnia 11.02.2006 |
| chiałam tylko dodać, że nie uważam się za osobę świetnie fotografującą, nie dorastam co do niektórych fotografujących do pięt. Jestem tu od niedawna, wysłałam kilka różnych fotek, ponieważ cały czas szukam swojej drogi w fotografowaniu, moje zdj nie są dobre szczególnie jakościowo:/ ale staram się jak mogę i pracuję nad każdą fotką, taka praca w nosi w moje życie wiele radości i staram się oddać odrobinę siebie w każdym zdjęciu...moje komentarze są szczere i odnoszą się głównie do mojego emocjonalnego odbioru, bo każdy fotografującyy jest inny i posiada inne spojrzenie na rzeczywistość i to bardzo cenię u każdego a komentarze które ja otrzymuję dają mi bardzo dużo..wczoraj mnie poruszyło to co napisała Kwietniowa, wiem, że była pod wielkim urokiem zdjęcia, ale w/g mnie nie można słowem przekreślać czyjś inny wysiłek, szczególnie gdy ta osoba wypowiada się szczerze..trzeba pamiętać o wrażliwości, którą łatwo jest nadepnąć nie przemyślając swój krok do przodu.. |
| Dromek |
Data wysłania : dnia 10.02.2006 |
"Jak się macie?" - zażartował admin,
"Dobrze" - zażartowali userzy
Nie zazdroszczę Ci Szymonie. "Niech moc będzie z Tobą"
Mam wrażenie, że jeszcze tylko Ty nie straciłeś zdrowego rozsądku (jeśli tak jak przypuszczam obserwujesz to co się dzieje)
Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH - liżących, lizanych, klepiących, klepanych, komentujących i fotografujących, dużych i małych, tych na temat i tych bez, żółtych i niebieskich... wszystkich (z wyjątkiem może skserowanego drobiu - bo w końcu kogoś trzeba nielubić, bez tego źle się żyje |
| pastwisko |
| dziękuję eco, już zaczynałem się uspokajać. |
| eco |
| Oj Kuba nie broń wszystkich w końcu twoje pierwsze miejsce stawia cię pośród złych :)))))) |
|
|