Ostatnio dodane zdjęcia
zdjęcie ŚWIERSZCZU. ;) zdjęcie jesień4 zdjęcie Lindisfarne Castle
zdjęcie Shodan na to:
i mi też
zdjęcie Honda HDR Shodan na to:
plakatowo wygląda ... i to wcale nie jest zarzut :) brama w tle faktycznie mał ...
zdjęcie Shodan na to:
za eustona w całej rozciągłości jej wypowiedzi ... bardzo mi się podoba ... ...
Ostatnie komentarze

Forum

Forum  Foto moon pl  Zmiany  

komentowanie

pastwisko Data wysłania : dnia 10.02.2006
Czytany : 294 razy
Treść :
mam taką propozycję, podsunęła mi ją kwietniowa. może niech prawo komentowania mają tylko ci z najlepszymi zdjeciami, tylko ci ze wspaniałym cudownym i użekającym portfolio. a my ze swoimi gnędznymi wypocinami miejmy tylko prawo do oglądania oraz wystawiania po to by można nam było wypomnieć jak nędzne zdjęcia robimy. bo przeciez to jakie ktoś robi zdjęcia świadczy o tym ile są warte jego komy czyż nie??
Odpowiedzi na wątek:
jovi Data wysłania : dnia 11.02.2006
chiałam tylko dodać, że nie uważam się za osobę świetnie fotografującą, nie dorastam co do niektórych fotografujących do pięt. Jestem tu od niedawna, wysłałam kilka różnych fotek, ponieważ cały czas szukam swojej drogi w fotografowaniu, moje zdj nie są dobre szczególnie jakościowo:/ ale staram się jak mogę i pracuję nad każdą fotką, taka praca w nosi w moje życie wiele radości i staram się oddać odrobinę siebie w każdym zdjęciu...moje komentarze są szczere i odnoszą się głównie do mojego emocjonalnego odbioru, bo każdy fotografującyy jest inny i posiada inne spojrzenie na rzeczywistość i to bardzo cenię u każdego a komentarze które ja otrzymuję dają mi bardzo dużo..wczoraj mnie poruszyło to co napisała Kwietniowa, wiem, że była pod wielkim urokiem zdjęcia, ale w/g mnie nie można słowem przekreślać czyjś inny wysiłek, szczególnie gdy ta osoba wypowiada się szczerze..trzeba pamiętać o wrażliwości, którą łatwo jest nadepnąć nie przemyślając swój krok do przodu..
Dromek Data wysłania : dnia 10.02.2006
"Jak się macie?" - zażartował admin,
"Dobrze" - zażartowali userzy

Nie zazdroszczę Ci Szymonie. "Niech moc będzie z Tobą"
Mam wrażenie, że jeszcze tylko Ty nie straciłeś zdrowego rozsądku (jeśli tak jak przypuszczam obserwujesz to co się dzieje)

Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH - liżących, lizanych, klepiących, klepanych, komentujących i fotografujących, dużych i małych, tych na temat i tych bez, żółtych i niebieskich... wszystkich (z wyjątkiem może skserowanego drobiu - bo w końcu kogoś trzeba nielubić, bez tego źle się żyje
pastwisko Data wysłania : dnia 10.02.2006
dziękuję eco, już zaczynałem się uspokajać.
eco Data wysłania : dnia 10.02.2006
Oj Kuba nie broń wszystkich w końcu twoje pierwsze miejsce stawia cię pośród złych :))))))