Treść : Jestem zarejestrowany na fotomoonie dopiero od kilku miesięcy, ale podczas tego okresu widziałem conajmniej trzy fotografie nagrodzone na różnych konkursach foto, wyróznione publikacją w jakimś czasopiśmie. Dziś np. achaj dodał taką fotkę, chaber pochwaliła się podobnym sukcesem...i nie pomne p[oprzednich....ale były conajmniej jeszcze dwie fotki ( które pamiętam osobiscie )
Myślę, że warto byłoby podlinkować te fotografie w katalogu podobnym do katalogu ZLOTY, gdzie młodzi userzy tego portalu, którzy zagłębiają się w setkach fotografii znajdujących się na tym portalu, mogli zobaczyć, że są wśród nas ludzie, którzy odniesli sukces.
To leżałoby w gestii administratora, aby zamieszczać fotografie w osobnym katalogu. Pozdrawiam.
Nie chodzi o miernik sukcesu, ale o fotografie, które zostały gdzieś docenione, zamieszczone w jakimś piśmie, stały się jakimś tam "rodzynkiem"...i storm, nie chodzi tu w żadnym wypadku o "chwalipięctwo" i miarę sukcesu, każdy z nas działa w jakiejś branży, większość jest związana z fotografią amatorsko, a więc sukces swój osiągają w innej dziedzinie.