Ostatnio dodane zdjęcia
zdjęcie Wasze zdrowie chłoptasie :] zdjęcie Wiosenne spotkania... zdjęcie
zdjęcie bio paliwo ;) profan na to:
Tok szoł, ktoś znowu komuś portki zdjął, vide Sikorowski . Pozdrawiam :)P ...
zdjęcie bio paliwo ;) qxo na to:
... w zasadzie podmiot zdjęcia znajduje się asymetrycznie w jednym ze złotych ...
zdjęcie Na Promocji... qxo na to:
ja lubię zaburzony balans bieli i podoba się ;) ha
Ostatnie komentarze

Forum

Forum  Foto moon pl  Zmiany  

Katalog fotografii nagrodzonych, wyróżnionych....

sat Data wysłania : dnia 08.10.2009
Czytany : 384 razy
Treść :
Jestem zarejestrowany na fotomoonie dopiero od kilku miesięcy, ale podczas tego okresu widziałem conajmniej trzy fotografie nagrodzone na różnych konkursach foto, wyróznione publikacją w jakimś czasopiśmie. Dziś np. achaj dodał taką fotkę, chaber pochwaliła się podobnym sukcesem...i nie pomne p[oprzednich....ale były conajmniej jeszcze dwie fotki ( które pamiętam osobiscie )
Myślę, że warto byłoby podlinkować te fotografie w katalogu podobnym do katalogu ZLOTY, gdzie młodzi userzy tego portalu, którzy zagłębiają się w setkach fotografii znajdujących się na tym portalu, mogli zobaczyć, że są wśród nas ludzie, którzy odniesli sukces.
To leżałoby w gestii administratora, aby zamieszczać fotografie w osobnym katalogu. Pozdrawiam.
Odpowiedzi na wątek:
sat Data wysłania : dnia 08.02.2010
I co nic sie nie zmieniło? Brak inicjatywy, werwy na tym portalu?
roksana Data wysłania : dnia 01.11.2009
PS.TRIERENBERG SUPER CIRCUIT Złoty medal w kategorii Fotografia Europy Wschodniej.
roksana Data wysłania : dnia 01.11.2009
Nie mam nic przeciwko. A jako pierwsze wpisuję do tego katalogu zdjęcie Marka Patta pt. "Power Dreams
foto.moon.pl
MaciekWachowski Data wysłania : dnia 31.10.2009
więc prośba do Admina ;]
Moderator Data wysłania : dnia 30.10.2009
niestety moderatorzy nie maja takich uprawnień, trzeba monitować do Admina ;)
withinfun Data wysłania : dnia 30.10.2009
ja rowniez :)
xVxdx Data wysłania : dnia 30.10.2009
Gdyby moderator miał, czas, chęć, możliwość... to również wyrażam swoja aprobatę.
tomeda Data wysłania : dnia 30.10.2009
czemu nie :)) jestem za...
MaciekWachowski Data wysłania : dnia 29.10.2009
jestem na Tak;]
sat Data wysłania : dnia 09.10.2009
Nie chodzi o miernik sukcesu, ale o fotografie, które zostały gdzieś docenione, zamieszczone w jakimś piśmie, stały się jakimś tam "rodzynkiem"...i storm, nie chodzi tu w żadnym wypadku o "chwalipięctwo" i miarę sukcesu, każdy z nas działa w jakiejś branży, większość jest związana z fotografią amatorsko, a więc sukces swój osiągają w innej dziedzinie.
storm Data wysłania : dnia 08.10.2009
Fajny pomysł... Konkursy nie są miernikiem naszych sukcesów, ale jak wygram jakiś to może zmienię zdanie! Hehe...
natalis.ddm Data wysłania : dnia 08.10.2009
ja jestem za:)