Ostatnio dodane zdjęcia
zdjęcie Bieszczadzkimi ścieżkami zdjęcie zdjęcie ***
zdjęcie sawer na to:
no niestety, nikt nie chciał pozować:(
zdjęcie ... lubitiel 1 na to:
bardzo dziwnie pływa ostrość w tej focie palce kawałek czoła czubek nosa, n ...
zdjęcie z dedykacją dla pewnego Pana...:) lubitiel 1 na to:
ładnie wygłaskane
Ostatnie komentarze

Forum

Forum  Fotografia  Wydarzenia  

Gra o zmierzchu - zapraszam

tomeda Data wysłania : dnia 05.10.2009
Czytany : 273 razy
Treść :
witam... wobec tego że brałam udział w akcji organizowanej przez Sony "Gra o zmierzchu" zapraszam do głosowania na zdjęcia konkursowe drugiego etapu.... zdjęcia były wykonywane podczas meczu w Wenecji - boisko - pływająca platforma :)
łatwo nie było, ale każdy z uczestników ma szansę na zwycięstwo :)
oczywiście nie zdradzę które zdjęcia są mojego autorstwa, nie oto mi chodzi :)) ... zapraszam serdecznie: www.sony.pl
i zakładka po lewej: "II etap konkursu - zagłosuj na zdjęcia!"
Odpowiedzi na wątek:
tomeda Data wysłania : dnia 06.10.2009
aaaa... i dodam jeszcze że założeniem drugiego etapu było uchwucić coś ciekawego... wcale nie chodziło o dobre zdjęcie sportowe... od tego są profesjonaliści :))
tomeda Data wysłania : dnia 06.10.2009
nie ma sprawy storm... wiem że nie są rewelacyjne.... praktycznie każdy z uczestników zajmuje się innym rodzajem fotografii więc każdemu było ciężko... jeszcze w dodatku większość z nas wybrała sobie obiektyw 70 - 200mm nie wiedząc jak małe będzie boisko :)) no i mecz trwał tylko 2 x 20min, to trochę za mało żeby rozeznać się w sytuacji....
no ale ktoś musi wygrać....
storm Data wysłania : dnia 06.10.2009
Wydaje mi się, że to nie są jakieś rewelacyjne zdjęcia... Z całym szacunkiem dla Twoich prac, ale miałbym problem na co oddać głos. Ciekawy jestem zdania innych. Pozdrawiam!