Treść : ...i uciekamy (to ładniejsze słowo - "uciekamy") z moona - motto ostatnich miesięcy na moonie :( Szkoda że tak się dzieje... wciąż lubię ten portal i nigdy przez myśl mi nie przeszło aby "swoje kredki chować do plecaka" i ewakuować się stąd... zwłaszcza że trochę czasu zeszło mi aby skompletować tornister pełen kredek... kolorowych kredek.... i tych mniej kolorowych również... :(
Po prostu czasami szkoda że nie można powrócić do niektórych zdjęć :( :( :(
....... Smutne pozdrowienia dla tych którzy jeszcze chcą tu być .......
a wiec winni być nie tylko "pyskatymi" ale także uważnymi - bo w końcu zdjęcia całe dwa tygodnie wiszą i cierpliwymi, bo jak zdejmą dadzą nowe ;p z uśmiechem pozdrawiam
a wiec winni być nie tylko "pyskatym" ale także uważnym - bo w końcu zdjęcia całe dwa tygodnie wiszą i cierpliwym, bo jak zdejmą dadzą nowe ;p z uśmiechem pozdrawiam
alez to prawo mlodosci byc pyskatym :) a jak mlodzi moga korzystac z wiedzy starszych jak ci 2 razy w tygodniu zdejmuja swoje fotki. Taki jest widac profil serwisu ze slabych fotek sie nie usuwa. A komentarze pod nimi kazdy pisze wedlug swojego sumienia i uznania..
po mojemu to moze nawet lepiej ze na serwisie jest sporo mlodziezy - z czasem to napewno zaprocentuje. Lepsze to od poobrazanych na caly swiat mistrzow fotografii ktorzy wpadaja tylko po to by wysmiac kilka gniotow, rozpetac nowa awanture badz tez po raz kolejny zdjac swoje fotki z serwisu .. Od takiego postepowanie poziom napewno nie pojdzie w gore..Ja tez sie moge mylic. Z reszta..
Istana - może dlatego, ze moon ostatnio zdominowali "artyści" i "znaFFcy" ??? może dlatego, że coraz mnie tu dobrych zdjęć a coraz więcej takich z niedzielnego pstrykania? a może dlatego, że ciekawe zdjęcia dostają 3/4 komentarze "dobre" a byle jakie z kawałkiem gołej d**y 10/15 "bardzo dobre" ?? ... jak dla mnie wszystko naraz.. no ale mogę sie mylić :) pozdrawiam i wcale sie mu nie dziwie :)
O proszę nie! Może cóś w zawieszeniu? Co my poczniemy, kiedy braknie nam Achaja? On żle nie myśli, tylko może nie potrafi tego odpowiednio wyartykułować. Zostanie nam tylko Jebsza. Jebsza, jak Ciebie tu braknie, to i ja cóś zrobie okropnego (jeszcze nie wiem co). A ty Achaj licz na mnie. Jakby cóś, to moge ci dostarczać niezbędne sprawy w paście od zębów. Mam pewną wprawę, kuzyn siedział 3 lata za niewinność i jak wyszedł, to nie mógł się mnie nachwalić.
raczyej to ty sie zagalopowałes dokonując próby podzialu.. choc obawiam sie że i tego nie pojmiesz.. bo albo jesteś zbty wartościowy.. albo zbyt "ślepy" albo zbyt "głupi".. to sie odnosi do twojej wcześneijszej wypowiedzi.. zatem traktuj to jako cytat !!
przychodzi taki .... na moona dzieli ludzi na wartościowych i bezwartościowych i uwaza sie za człowieka inteligentnego.. już byli tacy.. dzielili wg rasy.. religii pogladów politycznych.. budowali komory gazowe.. getta..
A tu wchodzi człowiek na moona, otwiera forum i widzi jak taki jeden wyzywa innych od chamów... Zwraca on głupi uwagę na ten fakt i co? I nic... Dalej jadą po ludziach z cynizmem pod przykryciem inteligenyji...